Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Brandje in een schuur aan de Hogebiezendijk
112

Brandje in een schuur aan de Hogebiezendijk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een klein brandje in een schuur aan de Hogebiezendijk, vlakbij de zendmast, was door de brandweer snel onder controle gebracht.

Uit de schuur van een boerderij kwam lichte rook. Volgens het Utrechts Nieuwsblad hadden de bewoners al een bluspoging gedaan met een brandblusser, voordat de brandweer ter plaatse was. Niemand is gewond geraakt.

Wat er precies in brand stond is niet duidelijk.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.