Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 In Beeld: Olie in de IJssel bij Marnemoende

In Beeld: Olie in de IJssel bij Marnemoende

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De Hollandsche IJssel is gestremd, doordat bij jachthaven Marnemoende in IJsselstein olie in het water is gekomen. Dat komt volgens de havenmeester doordat er in de loods die eerder dit jaar afbrandde nog tientallen boten staan waar nog olie in zit. Door de opruimwerkzaamheden is olie vrijgekomen en het water in gestroomd.

Delen.

Over de auteur

Fotojournalist en cameraman in Utrecht en omstreken | Werkzaam voor media en bedrijven | Novum Nieuws (ANP)

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.