zaterdag, september 19
112

Eenden op het fietspad: scooterrijders knallen op elkaar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vrijdag 4 mei zijn twee jonge scooterrijders met elkaar in botsing gekomen op het Basiliekpad ter hoogte van het Wereldomroeppad.

Eén van de scooterrijders moest uitwijken voor een paar eenden op het fietspad. Hierdoor knalde een tweede scooterrijder achterop de eerste. Eén van de bestuurders raakte lichtgewond. Deze persoon is nagekeken door de ambulance, maar hoefde niet mee. Wel is deze door zijn vader opgehaald om daarna door te rijden naar de huisartsenpost van het ziekenhuis. Eén van de scooters is meegenomen door de politie voor nader onderzoek.

De eendjes hebben het er overigens goed van af gebracht.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.