112

Drukte voor politie rondom winkelcentrum de Clinckhoeff

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De politie is vandaag druk geweest in het gebied rondom winkelcentrum de Clinckhoeff.

Rond 16:00 werd een Burgernetactie op touw gezet vanwege een verdachte situatie in de omgeving van de Ruimtevaartbaan. Er werd gevraagd uit te kijken naar twee verdachte personen in een trainingspak. De politie heeft ruim een uur gezocht naar deze twee personen, helaas zonder resultaat. Wat de verdachte situatie inhield, is ons niet bekend. Mogelijk dat het om een poging tot inbraak gaat.

Tijdens deze actie nam de politie ook een kijkje bij de rondhangende jeugd bij de Clinckhoeff. Eén van de hangende vond het nodig om de agenten te beledigen. Hierop werd deze persoon aangehouden, maar was hier zeker niet van gediend. Deze verzette zich tijdens zijn aanhouding. Ook op het politiebureau is hij uit zijn naadje gegaan en heeft ook daar agenten beledigd en daarna vernielingen aangebracht in de cel. Resultaat: 4 boetes voor het  beledigen van een ambtenaar in functie en een boete voor het vernielen van een politiecel.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.