Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Keukenbrandje Praagsingel snel geblust
112

Keukenbrandje Praagsingel snel geblust

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een keukenbrandje in een appartement aan de Praagsingel is vanmiddag snel geblust door de brandweer.

Brandweervoertuigen uit IJsselstein en Nieuwegein werden opgeroepen om naar de Praagsingel te gaan. Daar bleek een brandje in een keuken te zijn ontstaan. De brandweer heeft deze kunnen blussen. De schade lijkt mee te vallen.

Voor de zekerheid is een ambulance ter plaatse gekomen om de bewoner na te kijken.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.