112

Rectificatie: Politie sust ruzie in druk Kloosterplantsoen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De politie heeft op 3 juni in het Kloosterplantsoen een ruzie tussen volwassenen moeten sussen.

Eerder kregen wij van IJsselstein 2.0 van twee verschillende getuigen dat de aanleiding van de onenigheid door ruzie tussen twee kinderen was ontstaan. Inmiddels is duidelijk dat het verhaal anders in elkaar steekt. De onderstaande tekst is afkomstig van een betrokkene:

“De onenigheid ontstond toen een volwassen man een kind van 12 te lijf ging. Toen de ouders van het kind te hulp schoten, gingen vrienden van de man zich eveneens met de situatie bemoeien, waarbij het tot een handgemeen kwam. De ouders van het betreffende kind alarmeerden daarop de politie die snel ter plaatse was.

De politie voerde met beide partijen gesprekken om de situatie te sussen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.”

Naar aanleiding van nieuwe informatie is dit bericht aangepast.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.