Albert Heijn maandag en dinsdag nog gesloten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De Albert Heijn aan het Basiliekpad is ook vandaag en morgen nog dicht. Dat is het gevolg van de uitslaande vrachtwagenbrand van afgelopen zaterdag. De supermarkt heeft door de brand schade opgelopen. Op foto’s afkomstig van de Facebookpagina van Albert Heijn IJsselstein zijn veel schappen in de winkel leeg. Momenteel is men druk bezig met herstel- en schoonmaakwerkzaamheden.

De vrachtwagen zat vol met fruit en vatte vlam, waarna er ook enkele explosies volgden.

Woningen werden ontruimd en ook de dansschool die in het aangrenzende Fulcotheater een eindvoorstelling hield met 150 kinderen, moest snel leeg.

Ook de politie ondervind hinder van de brand. Op de parkeerplaats naast het magazijn, waar de vrachtwagen geparkeerd stond, is de ingang van het vrij nieuwe politiebureau. Daar staan ook de politievoertuigen geparkeerd. Momenteel staan de dienstvoertuigen aan de Benschopperweg geparkeerd. Het stadhuis heeft behoorlijke schade aan de gevel opgelopen. De platen en ramen aan het gebouw zijn beschadigd door het vuur en de rook.

Waardoor de vrachtwagen vlam vatte, is nog altijd niet duidelijk.

Foto: Facebook Albert Heijn IJsselstein

 

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.