Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Brand bij vleesverwerker Westfort
112

Brand bij vleesverwerker Westfort

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanavond rond 19:00 is brand uitgebroken op het dak bij vleesverwerker Westfort aan de Kamerlingh Onneslaan.

De brand is volgens de eerste betichten uitslaand en tot aan de Lekdijk is een sterke brandlucht te ruiken. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse. De brandweer krijgt onder andere hulp van de brandweer uit Nieuwegein.

De brand is ontstaan in een ventilator op het dak. De brand is doorgeslagen naar binnen, maar inmiddels onder controle.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.