Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Brandweer zorgt voor vers water om vissen te redden
112

Brandweer zorgt voor vers water om vissen te redden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De brandweer is vanmiddag opgeroepen nadat er veel dode vissen zijn aangetroffen in een vijver aan de Jan van der Heydenweg.

Om de nog levende vissen te redden wordt er water uit een sloot gehaald en de vijver ingespoten. Om dit te doen is er via de Hogebiezen een slang gelegd tussen de sloot en de vijver.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.