15 nieuwe AED’s voor IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Goed nieuws vanuit Stichting Hartslag IJsselstein:

De huidige AED’s in de openbare ruimte zijn nodig aan vervanging toe. De afgelopen tijd zijn er veel problemen met de batterijen geweest. Doordat deze AED’s al 10 jaar oud zijn garandeert de fabrikant geen juiste werking meer. Daarom is Stichting Hartslag IJsselstein al geruime tijd bezig om de financiering voor nieuwe AED’s rond te krijgen.

1 AED (onder het Fulcotheater) is inmiddels al vervangen met behulp van budget uit het Roest Crolliusfonds en een fijne aanbieding van Life-Line- Trainingen die hem snel konden leveren.

Heel blij zijn wij om te kunnen melden dat er vanuit Gemeente IJsselstein een budget beschikbaar is gesteld voor de aanschaf van 15 nieuwe AED’s en 9 nieuwe buitenkasten.

Hiermee kunnen we een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. Namelijk een volledige dekking van IJsselstein met voldoende AED’s op openbare plekken.

Door 16 AED’s op strategische plekken in IJsselstein in buitenkasten op te hangen, is er gegarandeerd voor elke inwoner van IJsselstein binnen die cruciale 6 min. na een circulatiestilstand een AED beschikbaar.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.