Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Brand in schuur aan Heer Florisstraat
112

Brand in schuur aan Heer Florisstraat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In een schuur aan de Heer Florisstraat in het stadje heeft een brand gewoed. Er was hierdoor korte tijd een flinke rookontwikkeling.

De brandweer heeft het vuur snel kunnen blussen, de brandweerkazerne staat vrijwel om de hoek.

In de schuur heeft een vriezer door kortsluiting vlam gevat. De schuur is niet uitgebrand, wel is de binnenkant beschadigd geraakt.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.