Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Defensie oefent met heli’s boven IJsselstein

Defensie oefent met heli’s boven IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
 • De laatste tijd verschijnt er regelmatig een laagvliegende legerhelikopter boven IJsselstein. De Cougar vliegt laag IJsselstein binnen en draait vervolgens een aantal rondjes boven de wijken Achterveld en Zenderpark.
 • Naast de laagvliegende Cougar vliegen er af en toe ook Chinooks laag langs of over IJsselstein, veelal op doorreis maar aanzienlijk lager dan gebruikelijk.
 • Dit alles heeft te maken met oefeningen van de Luchtmacht. Tot 14 september worden er door heel Nederland oefeningen gehouden met gevechts- en transporthelikopters.

 • Kennelijk is er ergens in IJsselstein een “target” of “objective” aangewezen waar de piloten naartoe moeten vliegen.
 • Foto van een Cougar helikopter

  Foto van een Chinook

  Delen.

  Over de auteur

  Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

  Er kunnen geen reacties geplaatst worden.