Nog een keer de naakte mensen bij kasteeltoren

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Facebook heeft wéér een bericht over de naakte mensen rondom de kasteeltoren verwijderd. De inhoud komt niet overeen met hun richtlijnen, dus passen ze censuur toe. Om die reden hebben we de foto aangepast. Onderaan dit bericht is de foto alsnog te zien.

Afgelopen zondag waren daar ineens een horde naakte mensen te vinden bij de kasteeltoren in het onlangs geopende Kasteelpark. Het was niet duidelijk wat er gaande was, maar alles wees op één of ander ‘kunstzinnig gebeuren’. En dat blijkt achteraf te kloppen. Museum IJsselstein organiseert binnenkort een tentoonstelling met als titel “Gender-vrij bij MIJ”.

Het AD Utrechts Nieuwsblad was erbij en heeft hierover een artikel geschreven. Deze is hier te lezen (inclusief video).

Bij deze nog een keer de foto die Facebook heeft verwijderd.

De melding die wij kregen nadat de Amerikaanse censuur werd toegepast.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.