Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Gestolen: BHV-aanhanger van MIB Bedrijfshulpverlening

Gestolen: BHV-aanhanger van MIB Bedrijfshulpverlening

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Update 2.0: inmiddels is duidelijk geworden dat de aanhanger maandagavond om 22:05 door een BMW is meegenomen. Details over deze auto ontbreken helaas op dit moment.

Tussen tussen 17 september 17.00 en 18 september 08.00 uur is aan de Edisonweg 20 in IJsselstein de BHV-aanhanger van het bedrijf MIB Bedrijfshulpverlening gestolen. De schade is groot, want de aanhanger bevatte o.a. de volgende zaken:

– Mobifit blusbak (serienummer 0101)
– 6 stuks CO2 blussers
– 2 stuks Sproeischuimblusser
– 2  gasflessen
– Reanimatiepop (merk Ambuman);
– AED Trainer (merk Defibtech) 

De aanhanger was voorzien van een disselslot en een wielslot. Helaas is het toch gelukt om de aanhanger mee te nemen.

Heb jij iets gezien tussen maandagavond, nacht of de vroege dinsdagochtend? Neem dan contact op met MIB Bedrijfshulpverlening op 030 – 307 5456.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.