IJsseloever Heren 1, spannend tot het eind

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het Heren 1 team van HC IJsseloever speelde zijn eerste thuiswedstrijd op het nieuwe kunstgras. Op bezoek kwamen de Heren 1 van de Utrechtse Studenten Hockey Club. Het team van IJsseloever speelt, op een tweetal wijzigingen na, met dezelfde selectie als in het vorige seizoen.

Het tempo ligt hoog en blijft dat de gehele wedstrijd. Aan beide zijden worden er kansen gecreëerd. In de 22ste minuut brengt de thuisploeg de stand op 1-0, waarmee de ploegen de rust in gaan. Na 12 minuten in de tweede helft gespeeld te hebben scoort IJsseloever 2-0. De Utrechtse Studenten blijven in hoog tempo spelen en voeren de druk op wat resulteert in een serie strafcorners, waaruit al snel 2-1 wordt gescoord. Even later weten de Studenten gelijk te maken. Als de tijd op nul staat, mag IJsseloever nog een strafcorner nemen, waaruit nog een strafcorner volgt en nog een. De strafcorners blijven onbenut waarmee de eindstand gelijk blijft. IJsseloever H1 – Utrechtse Studenten HC: 2-2

Volgende week zondag speelt IJsseloever Heren 1 uit tegen Ring Pass Delft H1.

Het adres is Westblok 1, Delft. De wedstrijd begint om 14:45u.

Zware Haagse pot valt zwaar voor IJsseloever Dames 1

De Dames 1 van IJsseloever speelden uit bij Craeyenhout, in Den Haag. De ploeg uit de hofstad is een van de sterkere teams in de poule. In de afgelopen week werd er daarom op Sportpark IJsseloever extra intensief getraind. Dat leek aan het begin van de eerste helft zijn vruchten af te werpen. De Haagse thuisploeg wist echter 1-0 te scoren. IJsseloever wist door mooie combinaties te maken nog diverse kansen te creëren, maar zonder resultaat.

In de rust praatten de coaches flink op de IJsselsteinse dames in. In de tweede helft werd dan ook flink gejaagd op het eerste tegendoelpunt. Craeyenhout wist echter nog tweemaal te scoren.

Eindstand bij Craeyenhout D1 – IJsseloever D1: 3-0

Volgende week speelt IJsseloever Dames 1 thuis tegen Rijswijk Dames 1. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark IJsseloever en begint om 12:45u.

Voor meer informatie over wedstrijden van Heren 1 en Dames 1, kijk dan op hcij.nl.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.