Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Drie aanhoudingen na inbraak Maanlanderhof
112

Drie aanhoudingen na inbraak Maanlanderhof

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aan de Maanlanderhof in IJsselstein zijn drie inbrekers aangehouden. Dat gebeurde in de nacht van maandag 24 september op 25 september rond 4.00 uur. De politie zoekt nog naar getuigen van de inbraak.

Een getuige belde de politie in de vroege ochtend van 25 september om te melden dat er aan de Maanlanderhof mogelijk werd ingebroken. Eenmaal in de straat bleek er inderdaad een inbraak gaande. Twee verdachten konden in of bij de woning worden aangehouden. Een derde verdachte nam de benen maar kon niet veel later even verderop aan de Arianehof worden aangehouden. Het gaat om een 20-jarige, een 21-jarige en een 22-jarige man, alle drie uit IJsselstein.

In het belang van het onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen van de inbraak. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Ook kan gebruik worden gemaakt van onderstaand meldformulier.

Tekst: politie.nl

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.