zaterdag, september 19

Oud politiebureau Jan van der Heijdenweg officieel geopend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het Verkeers Handhavingsteam (VHT) is verhuist van Bilthoven naar IJsselstein. Zij hebben hun intrek genomen in het oude politiebureau aan de Jan van der Heijdenweg. Dit is mogelijk geworden door de verhuizing van het basisteam naar het stadhuis, vorig jaar. Eventjes leek het op een open dag van de politie op deze locatie, maar navraag bij de politie leerde dat het om een “interne aangelegenheid” ging.

Enkele maanden geleden is het oude politiebureau volledig gestript van binnen en verbouwd. Dit was hard nodig, want het interieur dateerde nog uit de jaren ’80. Ook het oude hekwerk werd verwijderd, maar daar kwam een groter en hoger hekwerk voor terug. Het bureau is niet voor publiek toegankelijk en er staan veel opvallende en onopvallende politievoertuigen. Door het hek te verplaatsen is er ruimte ontstaan om meer voertuigen te kunnen parkeren dan voorheen mogelijk was.

Leuk detail: de agenten die te zien zijn in Wegmisbruikers hebben tegenwoordig hun uitvalsbasis in IJsselstein.

Wie weet zien we binnenkort de feestelijke opening terug in een vlog van politievlogger Jan-Willem, want hij is vandaag bij de opening gespot.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.