Grote controle bij tramhalte de Clinckhoeff

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Afgelopen donderdag hebben medewerkers van U-OV, gemeente IJsselstein en de politie een gezamenlijke controle uitgevoerd bij tramhalte de Clinckhoeff. Alle reizigers uit de richting van Nieuwegein en Achterveld werden gecontroleerd.

Er zijn diverse boetes uitgedeeld. Of er ook personen zijn aangehouden is ons niet bekend.

De laatste tijd ontvangen de gemeente en politie signalen over de situatie rondom de Clinckhoeff. Met name hangjongeren zorgen voor de nodige troep en overlast. Eerder deze maand zijn er diverse vernielingen aangericht rondom het winkelcentrum. Het CDA gaat dit aan de kaak stellen in de gemeente raad. De politie vraagt een ieder elke vorm van overlast te melden bij de politie. Dit kan op nummer 0900-8844.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.