BOA’s schrijven boetes uit aan foutparkeerders rondom sportpark IJsseloever

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Afgelopen weekend was het weer raak: veel auto’s stonden weer verkeerd geparkeerd. Niet alleen op de grasvelden rondom het sportpark, maar ook in de woonwijk naast het sportpark. Reden voor handhavers van de gemeente om deze keer de verkeerd geparkeerde voertuigen te voorzien van een prent.

De laatste weken is het vaker raak en op piekmomenten staan er veel auto’s in het gras of slordig elders in de wijk geparkeerd. Dit tot ongenoegen van omwonenden, die de auto’s voor hun deur geparkeerd zien worden.

De overlast komt met name van de teams die op bezoek komen. De parkeervoorzieningen aan de Zomerdijk zijn kennelijk niet bestand tegen deze aantallen. Gezien de enorme hoeveelheid fietsen op speeldagen lijken spelers en ouders gehoor te geven aan de roep van de sportclubs om vooral op de fiets te komen tijdens wedstrijden.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.