Legerhelikopter vliegt weer laag rondjes boven IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Boven IJsselstein heeft dinsdagmiddag weer een grote helikopter van Defensie gevlogen. Deze kwam IJsselstein laag binnenvliegen en vloog vervolgens met veel lawaai enkele grote cirkels om zijn weg weer te vervolgen in de richting van Gilze-Rijen.

Onlangs hebben wij gemeld dat Defensie in het kader van oefeningen laag met diverse vliegtoestel zou vliegen en ook in deze periode zijn er diverse oefeningen gaande. Waarom uitgerekend IJsselstein gekozen is om telkens laag over te vliegen is ons niet bekend. Maar spectaculair is het natuurlijk wel.

De PH-PXY ZXP25575 is opgestegen in Gileze-Rijen, richting Assen gevlogen en via IJsselstein teruggevlogen naar Gilze-Rijen.

 

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.