Chinooks vliegen spectaculair over IJsselstein heen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zojuist zijn 5 Chinooks van de Koninklijke Luchtmacht vliegend in formatie laag over IJsselstein heen gevlogen. De Chinooks zijn uit de richting van Nieuwegein / Vianen gekomen om over een groot deel van IJsselstein te vliegen. Tussen IJsselstein en Benschop hebben ze een draai gemaakt om door te vliegen richting Breda, waarschijnlijk luchtmachtbasis Gilze-Rijen.

Eén Chinook kan voor flink wat herrie zorgen, laat staan 5 exemplaren die ook nog eens extra laag vliegen. Vast en zeker dat veel mensen dit hebben meegekregen. Heb je hier foto’s van? Laat ze gerust achter op onze pagina.


Thanks Marco voor de foto’s! Wij waren nét te laat 🙂

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.