Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Zwaargewonde door ‘Killer Clown’ aan de Nedereindseplas
donderdag, december 12

Zwaargewonde door ‘Killer Clown’ aan de Nedereindseplas

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dinsdagavond is een ‘Killer Clown’ actief geweest rondom de Nedereindseplas. Een ‘killer clown’ is een persoon die zich verkleed als (een enge)  clown om dan vooral ’s avonds mensen de stuipen op het lijf te jagen. Zo ook die dinsdag tussen 20:00 en 21:00 aan de Nedereindseplas en Nedereindseweg aan de kant van Nieuwegein. De Killer Clown was samen met nog een paar andere jongens.

Rond dit tijdstip reden twee IJsselsteinse dames over de Nedereindseplas ter hoogte van de skipiste. De Killer Clown heeft de bestuurder bij het passeren dusdanig laten schrikken dat deze met de scooter en passagier hard is gevallen. Eén van de dames is hierbij zwaargewond geraakt en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hier werd vastgesteld dat zij meerdere botbreuken heeft opgelopen, een hersenschudding en fors letsel in het gezicht, ondanks zij helmen droegen.

De jongens, waaronder de ‘Killer Clown’ zijn na hun daad op de vlucht geslagen. De politie is ter plaatse gekomen en heeft camerabeelden uit de omgeving veiliggesteld en doet verder onderzoek naar het voorval.

De politie heeft de groep jongens inmiddels opgespoord en de clown verhoord. Deze heeft aangegeven dat het om een uit de hand gelopen grap gaat. De politie gaat de partijen met elkaar in contact brengen om onderling tot een oplossing te komen. Het slachtoffer heeft bij Hart van Nederland aangegeven toch aangifte te zullen doen tegen de jongen.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.