donderdag, september 24

La Cosina uitgeroepen tot Beste Paellarestaurant van Nederland 2018

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het Spaans Verkeersbureau heeft Tapasbar La Cosina de España in IJsselstein uitgeroepen tot Beste Paella restaurant 2018. Op 20 september jl. werd wereldwijd Wereld Paella Dag gevierd. Het Spaans Verkeersbureau daagde daarbij samen met Turismo de Valencia, Spaans georiënteerde restaurants uit gedurende een week te strijden voor de titel ‘Beste Paellarestaurant van Nederland 2018′. Gasten konden tijdens die ‘paellaweek’  hun stem uitbrengen op  hun favoriete restaurant. Tapasbar La Cosina de España van Alberto Lopez Silvosa en Monique van Lonkhuijzen nam het op tegen keukens aan de kust, van Vlissingen tot Egmond aan Zee, restaurants in steden als Amsterdam, Den Haag en Utrecht of gelegen in bourgondische steden van ‘s Hertogenbosch tot in Limburg. De tapasbar van Alberto en Monique aan het Vingerhoekhof in IJsselstein, mocht de eervolle titel in ontvangst nemen.

Dat Alberto zijn in Valencia behaalde Maestro Arrocero graad met recht verdient (master in paella koken), liet zich zien in de uitslag. Negen deelnemers scoorden niet onder de 8,4.
Tapasbar La Cosina werd door 105 bezoekers met een uiteindelijke score van 9,7 het hoogst beoordeeld. Alberto en Monique  zijn er trots op dat gasten hun keuken hoog waarderen:  ‘Onze klantenkring complimenteert ons vooral over de continuïteit en warme sfeer. We proberen onze gasten altijd te verrassen met nieuwe tapas en regelmatig presenteren we live muziek.’  Onder de gasten die hun stem uitbrachten werd door het Spaans Verkeersbureau een paella-diner bij één van de deelnemende restaurants verloot. Ook deze prijs viel in IJsselstein. Het laat zich raden waar deze cheque verzilverd wordt.

Tapasbar La Cosina de España is gevestigd aan het Vingerhoekhof 8 in IJsselstein. Op vrijdagen en zaterdagen paellagerechten vooraf reserveren: 030 688 08 05. Openingstijden dinsdag t/m zaterdag vanaf 16.00 uur. Zondag vanaf 17.00 uur (eerste zondagen van de maand en de maandagen gesloten). Keuken geopend tot 21.00 uur (vrij en za tot 22.00 uur).

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.