Knap: uit de bocht vliegen, over de kop slaan en toch netjes inparkeren

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wij hebben vandaag het onderstaande ooggetuigenverslag met foto ontvangen:

“Gisteravond is een klein rood autootje op de Edelstenenbaan, vlakbij het Saffierpad, over de kop geslagen, nadat deze op wonderbaarlijke wijze uit de bocht was gevlogen. En dat is best knap. Een bocht waar auto’s met 20 tot maximaal 30 kilometer per uur doorheen kunnen. Harder mag, want de gemeente staat hier gewoon 50 kilometer per uur toe, maar dan gebeuren er ongelukken, zoals gisteravond.

De bestuurder heeft het voor elkaar gekregen om de auto netjes in een parkeervak te zetten om vervolgens versuft op de grond te gaan zitten. Of deze gewond, geschrokken of stoned was, geen idee. Er is een ambulance opgeroepen voor de inzittenden, maar ik heb geen idee of deze nog is gekomen. Ik moest toen snel naar huis om te gaan eten.”

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.