Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Poging beroving maaltijdbezorger
112

Poging beroving maaltijdbezorger

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aan de Planetenbaan in IJsselstein hebben onbekenden geprobeerd een maaltijdbezorger te beroven. De bezorger was op een elektrische fiets op pad voor een bestelling toen hij op straat werd vastgegrepen. Door zich los te rukken kon de 15-jarige bezorger aan zijn belagers ontkomen. De politie zoekt getuigen van het incident.

Op zondagavond 14 oktober, rond 20.15 uur, reed de maaltijdbezorger richting de Noord Ijsseldijk. Bij de tramovergang aan de Planetenbaan werd de bezorger toegeroepen door een man langs de weg. Daarna werd de bezorger plotseling vastgegrepen door een tweede man. Deze man riep dat hij geld wilde. De bezorger wist zich los te rukken en kon er op zijn fiets vandoor gaan.

Uw tip!
De politie onderzoekt deze poging tot beroving en kan daarbij informatie van getuigen goed gebruiken. Mogelijk is het slachtoffer opgewacht en hebben voorbijgangers de mannen zien staan. Mensen die iets hebben gezien of meer weten kunnen zich melden via 0900-8844 of via onderstaand meldformulier. Anoniem melding kan ook via 0800-7000 of via https://www.meldmisdaadanoniem.nl/

Tekst: politie.nl

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.