Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Verdachten woninginbraak Maanlanderhof blijven langer vast
112

Verdachten woninginbraak Maanlanderhof blijven langer vast

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Twee van de drie inbrekers uit IJsselstein die vorige maand werden betrapt in een woning aan de Maanlanderhof, blijven negentig dagen langer vastzitten in verband met het onderzoek dat naar hen loopt. Dat meldt de politie.

“De andere verdachte is onder strenge voorwaarden in vrijheid gesteld in afwachting van de rechtszaak”, laat de politie weten.

Het drietal werd op 25 september betrapt tijdens een woninginbraak. Een getuige zag de dieven en alarmeerde de politie. Twee van hen werden bij de woning aangehouden, een derde handlanger sloeg op de vlucht, maar hij kwam niet verder dan de Arianehof.

De verdachten zijn mannen van 20, 21 en 22 jaar oud.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.