112

Verdachten woninginbraak Maanlanderhof blijven langer vast

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Twee van de drieĀ inbrekers uit IJsselstein die vorige maand werden betrapt in een woning aan de Maanlanderhof, blijven negentig dagen langer vastzitten in verband met het onderzoek dat naar hen loopt. Dat meldt de politie.

“De andere verdachte is onder strenge voorwaarden in vrijheid gesteld in afwachting van de rechtszaak”, laat de politie weten.

Het drietal werd op 25 september betrapt tijdens een woninginbraak. Een getuige zag de dieven en alarmeerde de politie. Twee van hen werden bij de woning aangehouden, een derde handlanger sloeg op de vlucht, maar hij kwam niet verder dan de Arianehof.

De verdachten zijn mannen van 20, 21 en 22 jaar oud.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.