Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Tramverkeer ligt helemaal plat

Tramverkeer ligt helemaal plat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het tramverkeer tussen Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein ligt momenteel helemaal plat vanwege een grote wisselstoring. Hoe lang dit gaat duren is niet bekend.

Vanmiddag heeft het tramverkeer ook al een tijd stilgelegen vanwege een ernstig ongeval in Utrecht. Daar botsten een camper en een tram op elkaar.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.