Veel inbraken in postcode gebied 3401

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Momenteel vinden er geregeld weer veel inbraken plaats in IJsselstein. Met name in postcode gebied 3401 is het goed raak. Dit betreft voornamelijk woningen in Achterveld en woningen rond ’t stadje.

Op één avond was het drie keer raak. In één woning lagen de bewoners te slapen en hoorde midden in de nacht gestommel, maar sloegen geen alarm omdat zij dachten dat het een van de kinderen was. Uiteindelijk bleek er te zijn ingebroken.

De inbraken zijn eerder deze maand al gepleegd, maar onlangs pas bekend geworden. In veel gevallen is een bepaald postcode gebied een hotspot voor inbrekers, om vervolgens hun werkterrein te verlegen naar een ander postcode gebied.

Afgelopen nacht is er een schuur opengebroken aan de Maansteenhof in de wijk IJsselveld. Hier is niets buit gemaakt.

De donkere dagen zijn weer begonnen en is het inbrekersgilde weer een stuk actiever geworden.

De gemeente heeft een aparte pagina om woninginbraken tegen te gaan. Je komt hier door deze link te gebruiken. Inwoners kunnen voor een gratis advies aan huis contact opnemen met de firma Bluestar in Veenendaal. Alle contactgegevens staan op http://bluestarveenendaal.nl

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.