Halloween in IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ook in IJsselstein staan verschillende wijken doodstil bij Halloween. Staat jouw straat of wijk er niet bij? Laat het gerust weten, dan zetten we deze erbij.

Meedoen?
Wil je ook kinderen aan de deur? Versier je tuin of steek een kaarsje aan en zet ‘m voor het raam! Dan weten de kinderen dat jullie ook mee doen aan Halloween!

Zenderpark
In de wijk Zenderpark begint vanavond om 18:30 een optocht door deze wijk. De optocht begint vanaf feestwinkel de Partyshop aan de Edisonweg.

De oorspronkelijke optocht door de wijk Zenderpark ging dit jaar niet door. De organisatie geeft aan dat zij dit jaar geen tijd hadden om de optocht voor te bereiden. Wellicht dat het volgend jaar wel gaat lukken om de optocht voor te breiden.

IJsselveld
Bewoners van de Edelstenenwijk zullen de straten, net als vorig jaar, weer omtoveren tot een waar spektakel. Vorig jaar waren een aantal woning enorm uitgedost in Halloween sfeer om kinderen te trakteren op een show en uiteraard snoep.

Hollandsche Werf
Ruim 60 kids vieren op zaterdag 3 november Halloween in de nieuwste wijk van IJsselstein, Hollandsche Werf waar de gemeentewerf vroeger zat. Dit betreft een buurtfeest en is besloten, het feest zit namelijk bomvol!

Vorig weekend
Uit de reacties op onze Facebook-pagina blijkt dat sommige wijken al Halloween hebben gevierd voor de aller-kleinsten. Tja, ook voor ons is het nog even zoeken waar en wanneer dit bijzondere ‘feest’ wordt gevierd…

Volgend jaar
Volgend jaar hopen we een complete agenda te kunnen laten zien, zodat iedereen weet waar en wanneer Halloween gaat plaatsvinden…moewhahahaha…!

PS: Zet alvast in je agenda: organiseer jij volgend jaar een Halloween feest voor jouw straat of buurt? Laat het ons gerust weten!

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.