2-jarige kijkt lekker televisie terwijl moeder buitengesloten is

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Donderdag 1 november werd de brandweer naar het Antennehof geroepen in IJsselstein.

Daar bleek een moeder buitengesloten te zijn, met haar 2 jarige zoontje nog binnen op de bank. De moeder was de tuin ingelopen toen de achterdeur plotseling achter haar dicht viel. Deze bleek niet meer open te kunnen waardoor de moeder de woning niet meer in kon.

Een behulpzame buurvrouw heeft daarop de brandweer gebeld. Deze was gelukkig snel ter plaatse, maar zij kregen de deur niet zomaar open. Brandweermannen probeerde contact te maken met het 2-jarige jongetje, die in de woonkamer op de bank televisie zat te kijken. De peuter had echter meer oog voor de televisie dat contact maken onmogelijk bleek.

Terwijl de brandweermannen druk in de weer waren met diverse gereedschappen de deur via de brievenbus te openen, boden de buren uitkomst. Een buurman gaf de brandweermannen een lange trekveer, een buurvrouw kwam met een dun stokje waarmee de hulpdiensten na enige tijd via de brievenbus de deur wisten te openen. De inmiddels gearriveerde politieagenten konden hun koevoet weer opbergen.

Na het open van de deur konden moeder en kind weer herenigd worden. De peuter heeft waarschijnlijk niets van het hele voorval meegekregen, deze heeft de hele tijd rustig op de bank televisie gekeken. Hij kreeg na afloop wel een knuffelbeer van de brandweer.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.