112

Weer straatroof in wijk IJsselveld, politie zoekt taxichauffeur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op 20 oktober 2018 fietst een 20-jarige man over de brug van de A2, de Weg der Verenigde Naties, in IJsselstein waar vier jongemannen hem na bedreiging zijn spullen stelen. Een taxichauffeur brengt het slachtoffer van de straatroof hierna naar een politiebureau. De politie is op zoek naar de taxichauffeur en mogelijke andere getuigen.

Wat is er gebeurd?

Op 20 oktober fietst een 20-jarige man vanuit IJsselstein richting Nieuwegein. Het is vroeg in de ochtend, rond 4.00 – 4.30 uur. Op het fietspad over de brug van de A2 – de Weg der Verenigde Naties N210 – wordt hij bedreigend aangesproken door 2 jongens. Even later komen nog 2 jongens op een scooter aanrijden die zich hierbij voegen. De 20-jarige man moet al zijn spullen afgeven, waaronder zijn telefoon, portemonnee en kleding. Een taxichauffeur brengt het slachtoffer hierna naar het politiebureau.

Bent u of kent u de taxichauffeur?

Bent u of kent u de taxichauffeur die het 20-jarige slachtoffer na de roofoverval naar het politiebureau bracht? Neem dan contact met ons op en bel de politie op 0900-8844.

Meld uw tip!

Naast de taxichauffeur zoekt de politie meer getuigen. Heeft u meer informatie over deze straatroof in IJsselstein? Twijfel dan niet, en bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Tekst is afkomstig van politie.nl

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.