Bakkerij Aelbers ‘wegens omstandigheden’ gesloten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De filialen van Bakkerij Aelbers in de binnenstad en winkelcentrum Achterveld zijn sinds afgelopen vrijdagavond gesloten. Ook zijn de leveringen van brood en bolletjes naar hun afnemers, zoals PLUS supermarkt per direct gestopt.

Sinds vrijdag hangen er briefjes op de ramen van de winkels dat deze wegens omstandigheden zijn gesloten. Het blijft echter gissen naar de reden. Zondagavond verscheen op hun Facebookpagina het  onderstaande bericht:

Wegens omstandigheden zijn onze beide winkels vanaf maandag 19 november gesloten. We hopen op korte termijn meer duidelijkheid te geven.

Geplaatst door Bakkerij Aelbers op Zondag 18 november 2018

Op social media gaan berichten rond dat de bakkerij failliet zou zijn, maar dit heeft de bakkerij zelf nog niet laten weten.

In het verleden is de bakkerij al verschillende keren overgenomen door andere partijen. Vorig jaar nog heeft bakkerij Brokking de vestigingen van Aelbers overgenomen. In juli van dit jaar zijn Jeroen Brokking en Bakkerij Brokking echter uit elkaar gegaan waardoor Bakkerij Brokking geen eigenaar meer is van de bakkerijen van Aelbers.

Bij supermarkt PLUS J. Schimmel hangt een brief dat de leveringen van brood sinds vrijdag is gestopt en dat zij verdere informatie afwachten van de curator. Hiermee is duidelijk geworden dat Bakkerij Aelbers niet meer aan haar betalingsverplichting kan voldoen.

Op korte termijn hoopt Bakkerij Aelbers met meer informatie te komen.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.