Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 832 woningen zonder stroom door defecte kabel

832 woningen zonder stroom door defecte kabel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Door een defecte kabel hebben 832 woningen in de postcode gebieden 3401 HB en 3402 ruim een uur zonder stroom gezeten.

De storing begon om 23:48 en is volgens Stedin om 01:08 verholpen.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.