IJsselsteinse Jeffrey Verweij beste stukadoor van Nederland

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jeffrey Verweij van Verweij Stukadoors mag zich een jaar lang StucMaster noemen. Tijdens de finale bleek Jeffrey beter te zijn dan zijn collega Guy Munneke uit Driebergen.

StucMasters, is een online tv-programma van Knauf waarin vier stukadoors strijden om de titel van ‘StucMaster’. In iedere uitzending wordt aandacht besteed aan de diversiteit van het beroep stukadoor: wat moet je allemaal kunnen om een professionele stukadoor te zijn? StucMasters laat heel Nederland zien hoe prachtig het stukadoorsvak is. De deelnemers worden op de voet gevolgd door een uitgebreide vakjury.

StucMasters is leuke tv en elke uitzending biedt humor, spanning, know-how en vermaak. Het vakmanschap komt natuurlijk prominent in beeld, want het doel is om jongeren te laten kiezen voor het beroep van stukadoor.

In alle uitzendingen daagt presentatrice Bobbie Bodt de deelnemers uit; je wordt niet zomaar StucMaster. De jury legt de lat hoog. Dit levert een pittige en uitdagende strijd op.

De provincie Utrecht was tijdens deze wedstrijd goed vertegenwoordigd: zo deed stukadoor Hugo Remmerde uit IJsselstein ook mee en komen de andere provincie genoten Nieuwegein, Utrecht en Driebergen.

De afleveringen van StucMaster zijn hier terug te zien.

Foto: StucMasters/Knauf
Tekst: StucMasters/Knauf en IJsselstein 2.0

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.