112

Gewonde bij aanrijding tussen 3 auto’s op Utrechtseweg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Op de kruising van de Utrechtseweg en de Europalaan zijn vanmorgen vroeg om 06:20 drie auto’s met elkaar in botsing gekomen.

Twee auto’s raakte elkaar op de Utrechtseweg bij het naderen van de kruising. Hierdoor raakte één van de voertuigen de controle kwijt en botste op een auto die voor een verkeerslicht op de Europalaan stond te wachten, de andere auto ramde een verkeerslicht. De bestuurder van dit voertuig raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De afslag van de Utrechtseweg naar de Europalaan is ruim 2 uur afgesloten geweest voor onderzoek en het wachten op de sleepdienst. Voor het verkeer wat IJsselstein binnen kwam rijden was er veel oponthoud, met name streekbussen hadden veel last van het ongeval, deze konden de bushaltes aan de Europalaan niet bereiken. Alle voertuigen konden niet zelfstandig verder rijden en zijn weggesleept.

De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.