Gebruik uw kerstboom opnieuw, het kan nu in IJsselstein!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bericht afkomstig van klimaatneutraalijsselstein.nl

Klimaatneutraal IJsselstein (KNIJ) biedt, samen met de gemeente IJsselstein, de gelegenheid om uw kerstboom buiten te laten ‘overzomeren’ in IJsselstein, zodat u deze de voor het volgende kerstfeest weer kunt hergebruiken. Er is een terrein gevonden, waar de komende jaren kerstbomen kunnen logeren.

De Gemeente stelt het terrein beschikbaar. De administratie en organisatie worden door KNIJ geregeld.

Hoe het werkt

Elke boom krijgt een label met nummer en wordt zo in onze administratie gekoppeld aan de eigenaar.

De eerste zaterdag na de jaarwisseling kunt u de kerstboom brengen en samen met vrijwilligers van KNIJ in de grond zetten.

De eerste zaterdag na 5 december kan de boom met aanwezige vrijwilligers van KNIJ uit de grond gehaald en meegenomen worden.

Meedoen? Stuur een email naar kerstboom@knij.nl. U ontvangt dan het reglement. U ondertekent dit reglement (digitaal) en stuurt dit naar het vermelde emailadres. Daarmee bent u ingeschreven.

Deze gegevens zijn verplichte voorwaarde van de gemeente en worden alleen door KNIJ beheerd en alleen voor de administratie van het kerstboomproject gebruikt.

Misschien overbodig, maar we noemen het toch even: Dit geldt alleen voor bomen van inwoners van de gemeente IJsselstein.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.