Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Onfortuinlijke automobilist haalt nat pak
112

Onfortuinlijke automobilist haalt nat pak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Zondagavond laat is een man met zijn auto in een sloot naast de Baronieweg in IJsselstein terechtgekomen.

Door een stuurfout raakt de auto de berm van de weg en raakte hierdoor de controle over het voertuig kwijt. De auto belande uiteindelijk in een naastgelegen sloot. In eerste instantie werd de brandweer opgeroepen vanwege een autobrand. Deze melding werd al gauw weer ingetrokken toen de eerste agenten ter plaatse waren.

Spannend was het wel voor de automobilist, want de deuren van de auto gingen niet meer open. Hij heeft het voertuig via het raam moeten verlaten.

De Baronieweg is momenteel vanuit de richting Nieuwegein richting Benschop afgesloten voor het verkeerd. Een berger gaat de auto uit de sloot takelen. Er is een berger aanwezig op dit moment, maar deze beschikt niet over een kraam om de auto eruit te halen. Het is nu wachten op een wagen die dit wel kan.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.