Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Vanaf a.s. vrijdag tot 2 januari gratis parkeren in IJsselstein

Vanaf a.s. vrijdag tot 2 januari gratis parkeren in IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanaf 21 december worden alle betaalautomaten voorzien van vuurwerkbestendige omhulsels. Hierdoor is het niet mogelijk om te betalen.

Ook in de parkeergarages Eiteren en Overtoom kan voor niets de auto worden neergezet. Bij het inrijden van de garages ontvang je wel een kaartje, maar worden geen parkeerkosten in rekening gebracht. Wie langer dan 360 minuten in de garages parkeert moet wel een (gratis) uitrijkaartje uit een automaat halen.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.