Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 PostNL bezorger Mohaned bedolven onder de cadeaus

PostNL bezorger Mohaned bedolven onder de cadeaus

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

PostNL bezorger Mohaned heeft net als zijn collega’s extreem drukke dagen achter de rug. Niet alleen vanwege het bezorgen van een record aantal pakketjes, maar veel van zijn vaste ‘klanten’ hadden dit jaar een cadeau voor hem klaarliggen.

Mohaned heeft het zo druk gehad dat hij niet iedereen persoonlijk heeft kunnen bedanken of via deze weg nogmaals wilt bedanken. Hij is diep onder de indruk van dit mooie gebaar en gezien de hoeveelheid cadeau’s zijn de vaste adressen in de wijk Zenderpark diep onder de indruk van zijn kwaliteiten.

Mohaned: “Iedereen ontzettend bedankt voor alle kaarten en cadeaus, fijne feestdagen!”

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.