Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 IJsselsteiner met 100 kilo illegaal vuurwerk gepakt in Rosmalen
112

IJsselsteiner met 100 kilo illegaal vuurwerk gepakt in Rosmalen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De politie heeft donderdagavond tijdens een controle een 32-jarige IJsselsteiner aangehouden met 100 kilo illegaal vuurwerk in zijn auto. De auto werd in Rosmalen gecontroleerd. Het vuurwerk is in beslag genomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

De IJsselsteiner had dikke pech: sinds enkele dagen worden er rondom Den Bosch grote controles gehouden om de vele woninginbraken tegen te gaan, verdachte voertuigen en personen te controleren en illegaal vuurwerk te onderscheppen.

 

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.