Oproep: stuur ons jouw foto van vuurwerkschade of vernielingen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oud & Nieuw zit er weer op. Naast de vele feestelijkheden in IJsselstein was het ook dit jaar in de dagen voor oud en nieuw vrij onrustig met van tijd tot tijd enorm harde knallen. Op Oudjaarsdag en tijdens Nieuwjaarsnacht ging het pas echt los. Naast veel rommel op straat zijn er ook tientallen vernielingen gepleegd door heel IJsselstein. Wij hebben al best wat foto’s, maar willen graag weten of er ook bij jou in de wijk zaken moedwillig zijn vernield.

Stuur ons jouw foto(‘s) met daarbij de locatie en eventuele oorzaak. Dit kan op de volgende manieren:

Mailen: info@ijsselstein20.nl
Privé bericht via onze Facebook-pagina
Ook kun je een foto met de informatie kwijt in een reactie op onze pagina. Let wel: een reactie is openbaar en leesbaar voor iedereen.

Alle inzendingen worden vertrouwelijk behandeld en er worden geen namen bekend gemaakt. Het gaat ons puur om de situatie en locatie.

Op deze manier willen voor wij inzichtelijk maken wat er zoal is vernield is in IJsselstein. Wij zullen deze informatie bundelen en publiceren op onze website.

Vanmorgen hebben wij bij de gemeente om informatie gevraagd over welke schadegevallen er bij hen bekend zijn en hoeveel incidenten er gemeld zijn. De VVD heeft laten weten dat zij schriftelijk vragen gaan stellen aan het collega over de vernielingen en incidenten in IJsselstein.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.