112

Vrouw van fiets getrapt – getuigen gezocht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In de nacht van dinsdag op woensdag is rond 01:30 uit het niets een vrouw van haar fiets getrapt. Dit is gebeurd op Eiteren, ter hoogte van de parkeergarage, aan de rand van de binnenstad.

De vrouw fietste van de Oranje Nassaulaan, via het kruispunt richting parkeergarage Eiteren. Daar ging het al gauw mis: uit het niets kwam de vrouw hard ten val. Na de val heeft ze nog kunnen zien hoe 2 jongens erĀ  snel vandoor zijn gegaan.

Ze raakte lichtgewond en is op eigen kracht naar cafe De Stee gefietst. Daar hebben bekenden van de vrouw eerste hulp verleend en de politie gebeld. Bij het cafe werd duidelijk dat een van de jongens een harde trap tegen de fiets heeft uitgedeeld. Op de fiets was duidelijk te zien dat er een harde trap tegenaan is gegeven.

De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling. Getuigen kunnen zich melden bij de politie. Naar de daders is nog gezocht, maar deze zijn niet meer gevonden.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.