112

Brandweer IJsselstein gaat helpen opruimen op Terschelling

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Acht leden van de vrijwillige brandweer in IJsselstein gaan zaterdag helpen op Terschelling. Daar liggen de stranden vol met aangespoelde spullen, afkomstig uit de containers die eerder overboord zijn geslagen van het containerschip MSC Zoe. De IJsselsteiners sluiten zich aan bij hun collega’s op Terschelling.

Naast de IJsselsteinse delegatie zullen ook collega’s uit de regio zich aansluiten bij de enorme schoonmaakoperatie.

Sommige eilanden staan te springen om hulp. Op internet worden mensen opgeroepen om ook zaterdag te komen helpen. Het is echter zoeken waar de hulp precies nodig is. Sommige stukken kust zijn al schoongemaakt, waar het een paar kilometer verderop nog flink schoonmaken is.

Wil je ook meehelpen? Hieronder twee links. Wie betere links heeft, laat het gerust weten, dan zetten we deze erbij.

https://www.bestemming-terschelling.nl/opruimactie
https://www.noordzee.nl/opruimactie-op-terschelling-vanwege-containerramp/

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.