Doneeractie: help ongeneeslijk zieke Sabrina met haar gezin naar Disneyland Parijs

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sabrina uit IJsselstein heeft borstkanker met uitzaaiingen en heeft in augustus vorig jaar te horen gekregen dat ze niet lang meer te leven heeft. Sabrina is moeder van 3 zoontjes en getrouwd met Robin.

Door financiĆ«le problemen, mede veroorzaakt door haar gezondheid, was het huis in verval geraakt en was er geen geld of energie om het zelf op te knappen. Toen Sabrina hoorde dat ze niet lang meer te leven heeft, wilde ze het allerliefste een mooi onderkomen achterlaten voor haar mannen. Reden genoeg voor het SBS6 programma “Paleis voor een Prikkie” om hun woning op te knappen.

Emily van Lunssen heeft zich na de uitzending het lot aangetrokken en is een crowdfundingsactie gestart.

Mijn moederhart brak toen ik haar verhaal hoorde.. Sabrina weet niet hoelang ze nog te leven heeft en haar enigste wens is om herinneren te maken met haar man en drie kinderen!

Toen ik met haar in contact kwam en vertelde dat ik haar heel graag wilde helpen zei ze dat ze geen wensen voor haar zelf had. Ze helpt liever andere dan dat ze zelf geholpen word.

Na veel doorvragen vertelde ze dat haar gezin het wel geweldig leek om naar euro Disney te gaan. Maar dat ze er simpelweg gewoon geen geld voor hebben.

Nu heb ik besloten om geld in te zamelen om hun een paar geweldige dagen in Disney land Parijs te geven met vervoer en al!

Ik hoop dat er mensen zijn die mij hierbij kunnen helpen en een donatie willen doen voor dit geweldig lieve gezin. Want wat een bijzonder en liefdevol gezin is dit!!

Doneren kan via deze link.

Meer informatie:
Bekijk de SBS6 uitzending hier terug.
Shownieuws item over Sabrina en de uitzending

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.