Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Mazda in brand aan het Jolandeplantsoen
donderdag, december 12
112

Mazda in brand aan het Jolandeplantsoen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanavond is aan het Jolandeplantsoen een Mazda CX-5 in brand gevlogen. Over de oorzaak is niets bekend. De brandweer was er zoals altijd snel bij om het vuur te blussen.

De auto heeft flinke schade opgelopen en zal worden afgevoerd.

Marleen, bedankt voor de foto’s!

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.