donderdag, september 24

Vangrail langs N210 vanwege bouw bij Westfort

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Onlangs kregen wij de vraag of er bij Westfort een nieuwe op- en afrit komt. De sloot naast de N210 is namelijk dichtgegooid en dat roept natuurlijk vragen op. Op internet of krant was er niets te vinden. Wij hebben gebeld met de Provincie Utrecht, waar een aardige weginspecteur ons te woord stond.

Westfort gaat flink uitbreiden de komende tijd en hierdoor gaat er gebouwd worden tussen de N210 en het bestaande bedrijfspand van Westfort. De sloot naast de N210 is van de gemeente IJsselstein en is gedempt om ruimte te maken voor materialen wat nodig is voor de bouw.

Om te voorkomen dat (bouw-)verkeer de N210 gebruikt als op- en afrit naar de bouwplaats toe eist de Provincie dat er een vangrail geplaatst zou worden.

De sloot is inmiddels over een breed stuk gedempt en vandaag is men begonnen met het plaatsen van de vangrail. De vangrails komt precies op grond te staan van de gemeente IJsselstein, de N210 is van de Provincie Utrecht en willen omwille van de verkeersveiligheid eerst een vangrail voordat er daadwerkelijk gebouwd gaat worden.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.