Help Hockeyclub IJsseloever mee naar nummer één

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sportief Opgewekt organiseert samen met de Triodos Bank, Stichting Waarborgfonds Sport, Duurzaam Verenigen en Sportservice Noord-Brabant de Duurzame Clubverkiezing 2018. Tijdens deze verkiezing kunnen de deelnemende clubs laten zien welke initiatieven zij nemen in de vier categorieën: energie, afval, kantine en inkoop. Iedere club in Nederland met een eigen sportaccommodatie mag meedoen!

Zo doet HCIJ ook mee. Niet lang geleden heeft het oude clubgebouw plaats gemaakt voor een enorm duurzaam gebouw. Bij het ontwerp van het gebouw is rekening gehouden met de duurzaamheid van zo’n beetje alles wat er om, onder, boven en in het gebouw aanwezig is. Wat er allemaal is gerealiseerd is hier terug te vinden.

HCIJ heeft tijdens de verkiezing een tijd op nummer twee gestaan, in de hoop door te kunnen stoten naar de eerste plaats. Maar HCIJ is inmiddels teruggezakt naar de derde plaats. Tijd voor actie, want er kan nog tot 27 januari gestemd worden! De winnaar van de verkiezing ontvangt een geldbedrag van maar liefst € 7.500.

Stemmen kan eenvoudig, maar spijtig genoeg alleen via Facebook en LinkedIn. Beetje vreemd, maar oké. Dit biedt ons wel de mogelijkheid om het zo eenvoudig mogelijk te maken.

Facebook-stemmers klikken hier ->> Facebook stem uitbrengen
LinkedIn-stemmers klikken daar->> LinkedIn stem uitbrengen

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.