Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Gaslucht geroken aan Omloop West: brandweer rukt met spoed uit
112

Gaslucht geroken aan Omloop West: brandweer rukt met spoed uit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veel sirenes vandaag rond de Edelstenenbaan en Omloop West.

Daar werd een gaslucht geroken bij een woning. De brandweer van IJsselstein en Nieuwegein kwamen met spoed ter plaatse om dit te onderzoeken.

Het is ons niet bekend of de oorzaak uiteindelijk is gevonden.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.