112

13-jarige vist een schat aan sieraden uit de Hollandsche IJssel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een 13-jarige jongen gaat begin december in IJsselstein vissen met zijn nieuwe vismagneet die hij van Sinterklaas heeft gekregen. Hij gooit zijn hengel uit in de Hollandsche IJssel en haalt tot zijn grote verbazing een schat aan sieraden en horloges uit het water. De politie zoekt de nog onbekende eigenaren van de aangetroffen spullen.

Bekijk het onderstaande filmpje van de politie in Bureau Hengeveld van RTV Utrecht. Het is een fragment van deze zaak van 6 februari 2019.

Dat gebeurt ter hoogte van het dierenasiel Rijpickerwaard. In totaal haalt hij een stuk of elf horloges, negen kettingen, oorbellen, ringen, armbanden en nog veel meer uit het water. Trots gaat hij ermee naar huis en laat het aan zijn vader zien. Ze denken allebei hetzelfde; dat het gedumpt is door inbrekers en brengen het naar de politie.

De politie hoopt door te achterhalen wie de eigenaren van de spullen zijn, gepleegde inbraken te kunnen oplossen.

Vragen
Herkent u uw eigendom of weet u van wie de getoonde spullen zijn? Bel gratis de Opsporingstiplijn 0800-6070 of stuur het tipformulier in door hier te klikken.

Bron: Tekst, foto’s + video zijn afkomstig van politie.nl

Foto van aangetroffen sieraad Foto's van aangetroffen sieradenFoto van aangetroffen sieraadFoto van aangetroffen sieraadFoto van aangetroffen sieraadFoto van aangetroffen sieradenFoto van aangetroffen horlogesFoto van aangetroffen sieraadFoto van aangetroffen sieraad

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.