Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Man onder invloed verzet zich tegen aanhouding
112

Man onder invloed verzet zich tegen aanhouding

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gisteravond wilde de politie een automobilist controleren aan de Italiëlaan. De bestuurde weigerde mee te werken en bleek onder invloed te zijn van 3 verschillende soorten drugs. De man werd daarop aangehouden maar ook hier had hij geen trek in: hij verzette zich tegen zijn aangehouden maar kon alsnog worden ingerekend en is meegenomen naar het politiebureau. Hij bleek ook nog een kleine hoeveelheid drugs bij zich te hebben.

De politie heeft zijn rijbewijs ingenomen en de man mocht de nacht doorbrengen in een cel.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.